Overalt i verden finnes det restauranter som er kjent langt utenfor landets grenser. Felles for dem alle dyktige kokker, førsteklasses råvarer, og er det et pizzeria – ofte en ovn fra Pavesi. Her hjemme har vi faktisk italienske pizza-kokker som har insistert på å ta med seg en Pavesi-ovn til sin nye arbeidsplass.

Jonas B., Kristiansand
Giuseppe Fattore, bedre kjent som Pino, og Raffaele Aprea, begge fra Napoli, og med 20 års erfaring i teknikkene ”Pizza Verace Napoletana” fra Napoli og klassiske ”Pizza Romana”. Hos dem er du hjertelig velkommen til å slå av en pizzaprat eller å prøvebake sammen med dem i en Pavesi JOY 130 TW. (Se bilde)

La Piazza, Radisson Blu Resort i Trysil
Raimondo Arnone eller Dino på folkemunne. Pizza-kokken som flyttet fra Italia til Trysil. I tillegg til å drive sin egen pizzeria, har Dino sitt eget akademi der han utvikler glutenfrie alternativer som til og med smaker godt!

Offpiste, Hovden
Da Daniel Andersson (Pappi) skulle overta Offpiste på Hovden, insisterte han på å få inn en stor Pavesi-ovn. Det måtte riktignok rives en vegg for å den på plass, men alle som har spist der, er enige om at det var det verd.

Omnipollos Hatt, Stockholm
Et av Stockholms mest populære pizzeriaer. Til og med omtalt i New York Times.

Villa 22 Trattoria, Stavanger
Fulle hus og begeistring fra første dag. Byens desidert mest populære pizzeria. Pavesi-ovnen har gått med fullt kammer siden åpningen. Den napolitanske pizzaen, de dyktige pizzakokkene og Pavesi får æren.